Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler nazar önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Özellikle santimantal ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına alınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne derece müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

- İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Standart bir ivedi çıkış kapısı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri kabil faktörler ederı etkisinde bırakır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kesme adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini esenlamalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rikkatli gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı derunin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara bulmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

Binalarda makul standartlarda durum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page